TÜM HABERLER

• BORSA, MUHASEBESİNİ DENETLETTİ

BORSA, MUHASEBESİNİ DENETLETTİ “Çarşamba Ticaret Borsa’sı her yıl düzenli olarak kendi talebiyle, muhasebesini Bağımsız Denetçi Yeminli Mali Müşavir tarafından denetletiyor”.

• Ankara’da, EBYS Eğitimi Gerçekleşti

Ankara’da EBYS Eğitimi gerçekleşti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde, “Oda Borsa Elektronik Belge Yönetimi Sistemi Kullanıcı ve Sistem Yönetici eğitimi” gerçekleşti. Eğitime Ülke genelinden pilot uygulama olarak seçilmiş 24 ayrı Oda ve Borsa personeli katıldı.

• Üyelerimize Önemle Duyurulur...

Üyelerimize Önemle Duyurulur... Sayın Üyemiz ve üreticilerimiz.. ÇTSO ve Borsamız ortaklığında açılan Bölgesel Kalkınma Proje Ofisimizin tanıtımı ve üreticilerimize yönelik TKDK Tolga Özongan İletişim uzmanının sunumuyla Hibe ve Desteklerinin sunumunun yapılacağı toplantımız...

• AYVACIK'TA, "KALKINMA OFİSİ" TANITILDI.

AYVACIK'TA, "KALKINMA OFİSİ" TANITILDI. “Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ile Çarşamba Ticaret Borsası'nın ortaklaşa kurarak ilçeye kazandırdığı, Çarşamba Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’nin, Ayvacık ilçesinde tanıtım toplantısı yapıldı”.

• “ÇARŞAMBA KALKINMA OFİSİ, KAPILARINI AÇTI.”

“ÇARŞAMBA KALKINMA OFİSİ, KAPILARINI AÇTI.” Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın, Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Kaymakamlığı ile Kurduğu Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi alt yaptı çalışmalarını tamamladı. Çarşamba’ya hizmet verecek ofis, ilçede ilk olma özelliğiyle kapılarını açtı. Ticaret Borsa’sı ile Ticaret Odası’nın ortak alanında bürosu bulunan Bölgesel Kalkınma Proje Ofisinde, Proje Uzmanı Ayfer İlhan’da müdür olarak göreve başladı.

• ÇARŞAMBA KALKINMA OFİSİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

ÇARŞAMBA KALKINMA OFİSİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI “Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsasının, Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Kaymakamlığı ile Kurduğu Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi alt yaptı çalışmalarını tamamlıyor. Çarşamba’ya hizmet verecek ofis, ilçede ilk olacak”.

• Fındıkta alan bazlı destek uzadı

Fındıkta alan bazlı destek uzadı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, fındığın, üretici açısından olduğu kadar, istihdam ve döviz girdisi dolayısıyla da ülke açısından büyük öneminin olduğunu belirterek, "Girişimlerimiz sonucu, 2014 yılında sona eren fındıkta alan bazlı destek ödemesi, 2015 yılında da dekara 170 lira olarak devam edecek." dedi.

• BORSADAN, ÖĞRENCİLERİ ISITACAK YARDIM!

BORSADAN, ÖĞRENCİLERİ ISITACAK YARDIM! ‘Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, ihtiyaç sahibi İlkokul-Ortaokul öğrencilerine kaban ve bot yardımın da bulundu’!

• Üniversitede, “Bilgi Güvenliği” Anlatıldı.

Üniversitede, “Bilgi Güvenliği” Anlatıldı. OMÜ (Ondokuz Mayıs Üniversitesi) Çarşamba Ticaret Borsası - Meslek Yüksek Okulu, Bilgisayar Programcılığı ve Bilgi Güvenliği Programı öğrencilerine, ‘Bilgi Güvenliği ve İnterneti Güvenli Kullanım’ semineri verildi.

Önceki 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | Sonraki