9 Mart 2022 Çarşamba 17:43

Samsun Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Fişekci ve Vezirköprü TSO personeli Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmazı makamında ziyaret etti. Ziyaret 9 mart Çarşamba günü Çarşamba Ticaret Borsası başkanlık makamında gerçekleşti.

Vezirköprü TSO Başkanı FİŞEKCİ’den Başkan YILMAZ’a Ziyaret

Çarşamba Ticaret Borsası’nda gerçekleşen ziyarette, Vezirköprü TSO Başkanı Fişekci ile Başkan Yılmaz Samsun ve Samsun İlçelerinin gündemlerine ilişkin çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular. Ziyarete ÇTB Meclis Üyesi Hüseyin Işık iştirak etti.

Başkan Yılmaz, Borsa hizmet binasında gerçekleşen tadilatın ardından yenilenen birimleri Fişekci ve Vezirköprü TSO personeli ile birlikte dolaşarak yapılan çalışmaları anlattı.

Samsun’un güncel konularının gündeme alındığı görüşme sonrasında Yılmaz, Fişekci ve Vezirköprü TSO personeline nezaket ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.