besttourbooking.com
Haberler
19 Şubat 2018 Pazartesi 14:29

Çarşambada, Birbirimizi Anlamak eğitiminde konuşan İzgören Akademiden eğitimci Dr.Tülay Üstündağ karşılıklı sağlam insan ilişkilerinde en önemli temellerden birinin birbirimizi anlamak olduğunun altını çizerken, Hacı Bektaş Velinin, Okunacak En Büyük Kitap İnsandır sözünü hatırlattı.

Okunacak En Büyük Kitap İnsandır
Çarşamba’da toplanan Samsun’un oda ve borsa personellerine “Birbirimizi Anlamak” eğitimi verildi.

Eğitim programı Çarşamba Ticaret Borsasının ev sahipliğinde hafta sonunda ilçedeki Midilli Restaurant-Cafe’de gerçekleşti. Programa; Samsun ve İlçelerinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsaları Genel Sekreterleri ile personeli katıldı. Katılımcılara semineri İzgören Akademi’den eğitimci Dr.Tülay Üstündağ verdi.

Eğitim öncesi Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri ve personeli katılımcıları kapıda karşıladı. Kahvaltı ile başlayan programda Eğitimci Dr.Tülay Üstündağ, ilk olarak karşılıklı sağlam insan ilişkilerinde en önemli temellerden birinin birbirimizi anlamak olduğunun altını çizerken, Hacı Bektaş Veli’nin, “Okunacak En Büyük Kitap İnsandır” sözünü hatırlattı. İki oturumda gerçekleşen eğitimde Üstündağ;  Kişiliği kabul etmek, seçim hakkı tanımak, dinlemek, içtenlikle övmek ve onaylamak, yardım etmek, doğru-güncel ve bilimsel bilgi vermek, utandırmamak, görünüşe özen göstermek” başlıkları altında konuyu örneklerle katılımcılara anlattı.

Üstündağ, anlatımlarında katılımcıların da, çeşitli uygulamalarla eğitimin içerisinde olmalarını sağladı.

Eğitim sonrası kısa bir açıklama yapan Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu: “Eğitim programları çerçevesinde, bu hafta sonu ilçemizde bir araya geldik. Bugün değerli eğitmenimiz den Birbirimizi anlamanın önemli detaylarını öğrendik. Katılımcılara, eğitmenimize ve katılımcılarımızla birlikte özellikle bu programı bizlere sağlayan Borsamızın Başkanı Kazım Yılmaz Beye teşekkür ediyoruz. Eğitimlerimiz Samsun ili oda ve borsaları ile başka programlarla devam edecektir” dedi.
Okunacak En Büyük Kitap İnsandır
Okunacak En Büyük Kitap İnsandır
Okunacak En Büyük Kitap İnsandır
Okunacak En Büyük Kitap İnsandır
Okunacak En Büyük Kitap İnsandır