besttourbooking.com
Haberler
19 Mart 2018 Pazartesi 14:36

Çarşambalılar, Afrinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek için yürüdüler.

Şehitlerimiz ve Afrin İçin Yürüdüler
“Borsa üyeleri, Zeytin Dalı Harekâtı’na katılmak amacıyla gönüllü askerlik başvurusu yaptı”.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde Çarşamba Ticaret Borsası'nın önerisiyle; Çarşamba Kaymakamlığı, Çarşamba Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çarşamba Ticaret Borsası birlikteliğiyle şehitlerimiz ve Zeytin Dalı Harekâtında çarpışan Güvenlik Güçlerimiz için destek yürüyüşü düzenlendi.

Yürüyüşe, ellerinde Türk bayraklarıyla yüzlerce kişi katıldı.

Çarşamba’da gerçekleşen,  “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü Anma Programı  ve Afrin’e destek yürüyüşüne: Samsun Vali Yardımcısı Çarşamba Kaymakam Vekili Hakan Kubalı,  Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, OMÜ Çarşamba Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı  Prof.Dr.Hasan Tahsin Keçeligil, Çarşamba Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal, Askerlik Şubesi Başkan Vekili Asteğmen Hasan Hüseyin Çelik,  İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, AK Pati Çarşamba İlçe Başkanı Av. Halit Doğan, Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Öztekin,  Oda ve Borsa Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  mülki ve idari amirler, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

ASKERLİK ŞUBESİ’NE GİDİLDİ

Katılımcılar sabah saat 10’da Çarşamba Belediye Meydanında Çelenk Sunma Programında toplandılar. Protokol üyeleri ve vatandaşlar, ellerine aldıkları Türk Bayrakları ile 'Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez', 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sloganlarıyla birlikte Çarşamba Tarihi Yaya Köprüsü üzerinden Çarşamba Askerlik Şubesi'ne yürüdüler. Burada Çanakkale'den günümüze kadar verilen şehitler için dualar yapıldı.

GÖNÜLLÜ ASKERLİK BAŞVURUSU YAPTILAR

Dualardan sonra Çarşamba Ticaret Borsası adına bazı üyeler dilekçe vererek Zeytin Dalı Harekâtı’na katılmak amacıyla gönüllü askerlik başvurusu yaptı. Başvuruları Askerlik Şubesi Başkan Vekili Asteğmen Hasan Hüseyin Çelik teslim aldı.

ŞEHİDİN ADINA BİLGİSAYAR SINIFI AÇILDI

Grup buradan resmi program için Fen Lisesine geçti. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü dolayısıyla Çarşamba Fen Lisesi'nde davetlilere;  Kur'an-ı Kerim okundu, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı, şiir dinletileri, tiyatro gösterileri sunuldu. Aynı okulda Çarşambalı Şehit Erkan Eryiğit’in isminin verildiği bilişim sınıfının da açılışı yapıldı. Çarşambalı Erkan Eryiğit 2010 yılının Ağustos ayında İzmir’de Şehit olmuştu.

Programın sonunda Çarşamba Ticaret Borsası bütün katılımcılara öğlen yemeği ikramında bulundu.

KAZIM YILMAZ, SAYGIYLA TEŞEKKÜR ETTİ.

Yürüyüş için açıklama yapan Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, "Afrin’de milletimizin bekası için terör örgütlerine karşı yılmadan savaşan Mehmetçiklerimizin ve Özel Harekât Polislerimizin vatan sevgisine, cesaretine, azmine ve kahramanlığına Çarşamba Ticaret Borsası olarak bir nebze olsa destek olmak istedik" dedi. Bölgede bu bilinçle kendilerinin de farkındalık oluşturmak istediklerini kaydeden Kazım Yılmaz, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü dolayısıyla Çarşamba Ticaret Borsası olarak, Çarşamba Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortak çalışmasıyla bu yürüyüşü gerçekleştirdik. Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyoruz.  Katılımlarınız için hepinizi saygıyla selamlıyoruz, teşekkürü borç biliyoruz” diye konuştu.
Şehitlerimiz ve Afrin İçin Yürüdüler
Şehitlerimiz ve Afrin İçin Yürüdüler
Şehitlerimiz ve Afrin İçin Yürüdüler
Şehitlerimiz ve Afrin İçin Yürüdüler
Şehitlerimiz ve Afrin İçin Yürüdüler
Şehitlerimiz ve Afrin İçin Yürüdüler
Şehitlerimiz ve Afrin İçin Yürüdüler
Şehitlerimiz ve Afrin İçin Yürüdüler
Şehitlerimiz ve Afrin İçin Yürüdüler
Şehitlerimiz ve Afrin İçin Yürüdüler