besttourbooking.com
Haberler
28 Haziran 2013 Cuma 17:17

Yapılan seçimlerden ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, Yönetim Kurulu ile Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasının yeni dönem Başkanı Ahmet Yılmaz ile Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Muharrem Yaralı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odasının ziyaret etti.

Murzioğlu'ndan Destek Mesajı
Kazım Yılmaz ve Ahmet Yılmaz, Samsun TSO’nun yeni Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu ile ikinci kez başkan seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve yönetimine yeni dönemde başarılar dilediler.

YANINIZDAYIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni dönemde görev yapacak Başkanlara ve yol arkadaşlarına başarılar dileyen Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Allah hayırlı, uğurlu etsin. İnşallah muvaffak olursunuz. Hep birlikte yeni döneme girdik. Önümüzdeki dönemde bizim üzerimize ne görev düşüyorsa şahsım ve yönetimim olarak her zaman yanınızdayız. Ben kolektif çalışmaktan yanayım. Kaybeden de, kazanan da bizim arkadaşlarımız. Burada amaç işi kişiselleştirmeden kentimizin bütününe, üyelerimize nasıl daha iyi hizmet verebilmektir. Burada amaç, şehrimizin kalkınmasıdır. Hepimiz iş adamıyız ve burada bir menfaat peşinde olan insanlarda değiliz. Biz burada fahri görev yapıyoruz. İfade ettiğim gibi bizim ortak payemiz şehrimizin kalkınmasına öncülük ve önderlik yapmak. Hepimizin kardeşçe neyi, ne şekilde daha iyi yaparızın peşinden koşmalıyız. Biz Samsun’a bir bütün olarak bakıyoruz. İnşallah hep birlikte el ele vererek şehrimizin kalkınmasında önemli adımlar atacağız. Ben buna yürekten inanıyorum” dedi.

İLERİYE BAKACAĞIZ
Üyelerinin takdirini alarak ikinci kez başkanlığa seçilen Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz da, seçimin artık geride kaldığını ve artık sıranın hizmete geldiğini ifade ederek, “Yapacağımız çok işler var. Artık geriye bakmayacağız, hep ileriye bakacağız. Sadece Çarşambamız değil, Samsun’un tümü en güzel hizmeti ve en iyisini hakkediyor. Biz en iyi hizmetinde birlikte hareket etmekten geçtiğinin bilincindeyiz. Sizlerin de öncülüğünde Çarşamba ve Samsun olarak hedeflere emin adımlarla kısa sürede ulaşacağımıza inancım tam” diye konuştu.

BİR HAREKET ETMEK İSTİYORUZ
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Başkanı Ahmet Yılmaz ise, “Seçimden öncede ifade ettiğim gibi birlik ve beraberlikten her zaman güç doğar. Biz sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyoruz. Her zaman sizinle birlikte hareket etmek isteriz. Çünkü hizmet yapmaya heyecanlı bir ekibimiz var ve ilçemize çok şey yapmak istiyoruz. Göreve geldikten sonra kapılarımızı açtık. Ticaret Borsası’yla güzel bir ilişkimiz var. Çarşambamız sanayisi ve ticaretiyle hızla gelişen önemli bir bölgemizdir. Çarşamba sanayisinin ve ticaretinin sizlerle birlikte daha güzel noktalara geleceğine inanıyorum. Bu konuda her zaman desteğini bekliyoruz” diye konuştu.