İlan ve Duyuru
3 Mayıs 2024 Cuma 11:57

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından borsamıza iletilen yazıda; TOBB himayesinde hayata geçirilen Akıllı KOBİ Platformu çalışmaları çerçevesinde KOBİlerin dijital dönüşüm konusunda farkındalığını artırmak amacıyla 30 Nisan 2024 Salı günü Kayseri Ticaret Odasında Kayseri Dijital Dönüşüm Konferansı gerçekleştirilecektir. Konferansa ilişkin program ekte sunulmaktadır.

Kayseri Akıllı Kobi Dijital Dönüşüm Konferansı Hk.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde, Kayseri Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olanetkinlikte KOBİ'lerin dijital dönüşüm yolculuğu, dijital iş servisleri, dijital satış kanalları, yenilikçi ödemesistemleri ve açık bankacılık, dijital pazarlama, KOBİ'ler bilgi hizmetleri süreçleri, İK süreçlerindedijitalleşme, TOBB Karbon Platformu anlatılacak, oturumlarda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Katılım ücretsizdir.

BİLGİLERİNİZE SUNARIZ,