İlan ve Duyuru
27 Mayıs 2024 Pazartesi 15:28

Başkanlığı TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından yürütülen Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği ve Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Türk Ticaret Dünyası Kırgızistan İş Forumu 27 Haziran 2024 tarihinde Kırgızistanın Issık Göl bölgesinde yer alan Çolpan Ata şehrinde gerçekleştirilecektir.

Etkinlik kapsamında Kırgızistan, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Macaristan, Türkmenistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden üye kuruluş başkanlarının başkanlığında çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katılımı beklenmektedir. Forum kapsamında ayrıca, belirtilen ülkelerden katılacak firmalarla ikili iş görüşmeleri yapılabilecektir.

Firmalarımızın katılım teyidini en geç 21 Haziran 2024 mesai bitimine kadar, ekteki katılım teyit formu ve katılımcıların pasaport fotokopileriyle birlikte Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Sekretaryasına (Adem KULA, Tel: 05337419279, 02129243973 E-posta: adem.kula@tobb.org.tr ; turkcci@tobb.org.tr ) iletilmesi gerekmektedir

BİLGİLERİNİZE SUNARIZ, SAYGILARIMIZLA.