besttourbooking.com
İlan ve Duyuru
5 Nisan 2023 Çarşamba 12:26

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat hisarcıklıoğlu tarafından açıklanan 1 milyar TL nakdi destekle konut seferberliği kampanyası başlatıldı.

Tobb Tarafından 1 Milyar Tl Nakdi Destekle “ Konut Seferberliği ”  Kampanyası Başlatıldı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden gelen Konut Yardım Kampanyası'na ilişkin ilgili yazıda; 5174 sayılı Kanun ile kurulmuş Kamu Tüzel Kişiliğini haiz mesleki üst kuruluş konumundaki Birliğimiz, bu felaket için katılımcıların imkânları ölçüsünde yıkılmış ve ağır hasarlı konutların yeniden yapımını sağlamak amacıyla, Türkiye genelinde Birliğimize bağlı 365 Oda ve Borsa ile bunların üyeleri ve arzu eden vatandaşlarımızın katılımıyla Türk İş Dünyası Kalıcı Deprem Konutları Yardım Kampanyası adı altında bir yardım kampanyası başlatılmıştır. Türk iş dünyası konut kampanyası için, hesap numaraları ekte verilmiştir. Ayrıca hesap numaraları TOBB'un resmi sitesinde de bulunmaktadır" ifadelerine yer verilmişti.

01.04.2023 Cumartesi günü Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında ve Oda ve Borsa başkanlarının katılımları ile düzenlenen Deprem Bölgesi Konut Seferberliği Basın Toplantısı’nda Hisarcıklıoğlu tarafından “Gün birlik olma günü, azı çoğu yok, ister tek bir tuğla, ister bir ev, elinizden ne gelirse, depremzede vatandaşlarımızı yeni yuvalarına kavuşturalım” ifadelerine yer verildi.

Kampanya kapsamında bağış yapılacak hesap numaralı ek olarak paylaşılmıştır.