İlan ve Duyuru
22 Ocak 2024 Pazartesi 14:21

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Borsamıza iletilen E-34221550-611.99-807sayılı, 22.01.2024 tarihli ve Su Verimliliği Seferberliği: Sanayi-Su Buluşması konulu yazıda; Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen Su Verimliliği Seferberliği kapsamında 2 Şubat 2024 tarihinde, Kocaeli Kongre Merkezinde Su Verimliliği Seferberliği: Sanayi-Su Buluşması programı düzenleneceği ifade edilmiştir.

Program kapsamında; 2023/9 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile yayımlanan sektörel su verimliliğirehberleri konusunda sektör temsilcilerinin bilgilendirilmesi ve endüstriyel su verimliliği uygulamalarıkonusunda paydaşlar arasında tecrübe paylaşımının ve iş birliği ortamının güçlendirilmesi hedeflenmektedir.

Söz konusu program TOBB Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Tarım ve Orman Bakanı İbrahimYUMAKLI ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olup:TOBB ve Tarım ve Orman Bakanlığı arasında işbirliği protokolü imzalanacaktır.

Ayrıca, etkinlikte sanayide su verimliliği konusunda iyi uygulamaları bulunan kuruluşların stantları da yeralacaktır.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gönderilen bilgi notu ve etkinlik programı ekte yer almaktadır.Bu kapsamda;- Etkinliğe katılım sağlanmasını, katılım sağlayacak temsilcilerin 24.01.2024 tarihine kadarhttps://dosya.tarimorman.gov.tr/121obrnp linkinde yer alan katılım formunu doldurmasını,- Endüstriyel su verimliliği uygulamalarına yönelik stant kurmak isteyen üyelerimizin taleplerinin24.01.2024 tarihine kadar Bakanlığa (03122076316 / suverimliligi@tarimorman.gov.tr) ve bilgi amaçlı Birliğimize iletilmesini,

BİLGİLERİNİZE SUNARIZ,
SAYGILARIMIZLA