besttourbooking.com
İlan ve Duyuru
4 Nisan 2024 Perşembe 09:52

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Tarafından borsamıza gönderilen yazıda;

Moskova Ticaret Müşavirliğimizden alınan yazıya atfen, Rusya Federasyonu (RF)'ndayerleşik olmayanların, 10.12.2003 tarih ve 173-FZ sayılı Federal Kanunun 13. maddesi uyarınca, RF MerkezBankası'nın 30.05.2014 tarih ve 153-I sayılı Talimatnamesinde düzenlenen usul ve esaslar çerçevesinde, yetkilibankalarda Ruble ve/veya yabancı para cinsinden hesap açmaları ve söz konusu hesaplardan uluslararası paratransferi gerçekleştirmelerinin mümkün olduğu ifade edilmektedir.

RF'de Yerleşik Olmayanlara Banka Hesabı Açılmasına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Bilgi Notu ekte iletilmekteolup, ayrıntılı bilgi için ilgili Ticaret Müşavirliğimiz ile (moskova@ticaret.gov.tr) iletişim kurulmasınınBakanlığınca faydalı olacağı değerlendirildiği ifade edilmektedir.

BİLGİLERİNİZE SUNARIZ,
SAYGILARIMIZLA.