besttourbooking.com
Haberler
18 Kasım 2022 Cuma 15:39

Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ünal Kaya ve Müdür Yardımcısı Mehmet Şengül, Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Meclis Başkanı Hacı Toraman ve yeni ÇTB meclisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Toraman, Samsun Sosyal Güvenlik Kurumunu Ağırladı
Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ünal Kaya ve Müdür Yardımcısı Mehmet Şengül, ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman’ı makamında ziyaret ederek Borsa organ seçimleri sonucunda seçilen yeni Meclis’e hayırlı olsun dileklerini iletti.  Tebrik ziyaretinde ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz’ı temsilen ÇTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Meclis Üyeleri Nurettin Öztekin ve Mehmet Çalışkan hazır bulundu.

“SGK ile iş birliğimiz her zaman devam edecektir”

Kaya ve Şengül’ü  ağırlayan Toraman ziyarette, SGK’nın Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olduğunu ifade etti. Toraman, SGK’nın önemli bir paydaş olduğunu dile getirerek “Dün olduğu gibi bugünden sonra da bizim için değerli bir kuruluş olan SGK ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz. En önemlisi ise sosyal güvenlik bilincinin her vatandaşımızda oluşmasına katkı sağlamak. Çalışmalarından ötürü Samsun SGK İl Müdürümüz ve Müdür Yardımcımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Meclis Başkanı Toraman, Kaya ve Şengül’e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, tebriklerini kabul etti.
Toraman, Samsun Sosyal Güvenlik Kurumunu Ağırladı