besttourbooking.com
Haberler
21 Haziran 2013 Cuma 14:53

Çarşamba Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar, Borsamız ziyaretinde borsa başkanlığına yeniden seçilen Kazım Yılmaz ve Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Ahmet Yılmazı tebrik etti.

Çrş. Belediye Başkanından Borsamıza Ziyaret
Belediye Başkanı Dündar, hayırlı olsun ziyaretinde kendilerini ev sahibi gibi hissettiklerini ifade ederek, "Sizleri tebrik ediyorum. Her iki seçim sonucu da memleketimiz için güzel neticelerdir. Allah vergisi imkanları olan bir memlekette kulların arasından insanların seçtiği sorumluluk sahibi kişileriz. Çarşamba tarih boyunca önemli bir memleket oldu, bu güzel Çarşambamızı hep beraber ileri hedeflere nasıl taşırız diye çalışıyoruz. Bu yolda bir ortaklık, bir birliğimiz var. Çarşambalılar olarak dünyaya geldik. İki hafta önce borsamız ve ticaret odamızla beraber önce OSB dosyasını açtık, üzerinde çalışıyoruz. Hedefimiz olan Çarşamba için Yeşilırmak Üniversitesinin ilk adımını yine Çarşamba Ticaret Borsası'yla beraber yaptırdığımız Çarşamba Borsası Meslek Yüksekokulu ile atmıştık. Bu ortaklık ve hizmet birliği ile çok ilerilere gideceğiz.” diye konuştu. 

Ahmet Yılmaz ise borsa ve ticaret odası olarak geçen hafta TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu’nu ziyaret ettiklerini hatırlatarak, "Orada da ifade etiğimiz bir şey vardı. Çarşamba’da birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var demiştik ve hep beraber bugün aramızda her görüşten insanla siyaset üstü oluşumlarla bir ve beraberiz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Başkanımız Kazım Yılmaz öncelikle belediye başkanına teşekkür etti. Yılmaz, her ileri medeniyetlerin temelinde olan eğitim ve öğretimin önemini gayet iyi bildiklerinin altını çizerek, şöyle konuştu: “Bu yolda memleket için Çarşamba Ticaret Borsası olarak, iki eserimiz var. Biri yüksekokul diğeri de ilkokuldur. Ama maalesef önceki dönemlerde esnaflarımız için çok istememize rağmen Çarşamba Ticaret Odası ile beraber bir şey yapamadık. Ben bunun ezikliğini hissediyorum, meclisteki arkadaşlarım bunun ezikliğini hissediyor. İnşallah bundan sonraki dönemde Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar’ın da bahsettiği gibi beraberce hizmet için varız. Burası geçicidir, kalıcı işler yapılması gerekir. Tabi ki birlikten güç doğacağını biliyoruz. Bundan sonra daha şevkle bizler buraya talip olduk, inşallah hep beraber daha güzel yarınlarda olacağız.”

Ziyarette, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Öztekin ve üyeleri, Çarşamba Ticaret Odası Başkanı Muharrem Yaralı ve üyeleri de bulundu.
Çrş. Belediye Başkanından Borsamıza Ziyaret
Çrş. Belediye Başkanından Borsamıza Ziyaret