6 Ekim 2023 Cuma 13:38

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, ÇTB Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Yenikayayı makamında ziyaret etti. Yılmaz, Yenikaya ile gerçekleşen ziyarette Çarşambanın tarımsal değeri en yüksek ürünü olan fındığın ilçeye sağladığı ekonomik katkıları ve ticari hayatta yaşanan olumsuzlukları istişare etti.

Çarşamba TB'den Adalet Komisyonu Başkanı Yenikaya'ya Ziyaret
Ziyaret sonrası görüşlerini dile getiren Yılmaz, “Ticaretin yoğun olduğu tüm bölgelerde olduğu gibi Çarşamba’da mevcut ticaret içerisinde yaşanan olumsuzlukları ifade ederek, üyelerimizi ve üreticilerimizi bu olumsuz şartlardan korumak adına emniyet güçlerimiz ile iş birliğimizin her zaman devam ettiğinin altını çizerek üyelerimizin fındıklarını ve diğer ürünlerini tehlikeye atan usulsüzlük ve hırsızlıklar için alınabilecek önlemler konusunda istişarelerde bulunduk” dedi.

Gerçekleşen ziyaretlere, ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça, Borsa Genel Sekreteri Sercan Yaşar, Meclis Üyeleri Mehmet Çalışkan, Onur Bahattin Yılmaz, Kurucu Meclis Üyesi Nurettin Öztekin ve Borsa Hukuk Danışmanı Berivan Yaralı iştirak etti.

Gerçekleşen ziyaret sonrası Başkan Yenikaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz ve ÇTB Meclisine çalışmalarında başarılar diledi.