26 Ocak 2022 Çarşamba 14:39

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Toramanı makamında ziyaret etti. Çarşambanın tarım ile ilgili gündeminin istişare edildiği görüşme Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı makamında gerçekleşti.

Çarşamba Kaymakam’ı Yıldırım’dan ÇTB'ye Ziyaret

Çarşamba Ticaret Borsası’nda gerçekleşen, Çarşamba’ya dair konuların istişare edildiği ziyarette, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’ı temsilen, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Toraman, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım’ı makamında ağırladı. Görüşmeye, İlçe Tarım ve Orman İl Müdürü İrfan Öztürk, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Samsun İl Koordinatörü Bülent Turan, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sezai Atsan, Meclis Üyesi Nurettin Öztekin, Meclis Üyesi Hüseyin Işık ve Genel Sekreter Sercan Yaşar, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Muharrem Yaralı ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Onur Bahattin Yılmaz iştirak etti.

Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Toraman, Çarşamba’nın tarım ile ilgili konularının gündeme alındığı görüşme sonrasında Doç. Dr. Şükrü Yıldırım’a değerli ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.