besttourbooking.com
Haberler
2 Aralık 2022 Cuma 21:04

Türkiye Genç İş İnsanları konfederasyonu (TUGİK) TÜGİK Yüksek İstişare Konseyi Üyesi ve Empati Organizasyon ve Medya Planlama işletme sahibi Savaş Gömeç, ekim ayında gerçekleşen borsa organ seçimleri sonrası yeniden başkan seçilen Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmazı makamında ziyaret etti.

Başkan YILMAZ TUGİK YİK Üyesi Gömeç'i Ağırladı
Samsun ve Çarşamba’da yapılan sivil toplum çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduğu Gömeç’i dinleyen Başkan Yılmaz, “Samsun ve Çarşamba’nın iş hayatı için yapılan tüm çalışmaları yakından takip ediyor, ilimiz ve ilçemiz nezdinde yapılacak tüm faaliyetlere destek veriyoruz. Dördüncü dönemimizde de daha önceki yıllarda olduğu gibi iş insanlarımız ile istişarelerimize devam ediyor, memleketimize katkı sunacak tüm çalışmalarda kuruluşlarımızın ve iş insanlarımızın yanında olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi.

Samsun ve Çarşamba’nın iş hayatının gündeme alındığı ziyarete ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren ve Meclis Üyeleri Nurettin Öztekin ve Mehmet Çalışkan iştirak etti.Tebrik ziyareti sonrasında Başkan Yılmaz, Gömeç’e nezaket ziyaretinden ötürü teşekkür etti.