besttourbooking.com
Haberler
27 Ekim 2022 Perşembe 16:41

Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Selahattin Akkuş, Bakırcılar Odası Başkanı İsmail Çelik, Demirciler Odası Başkanı Kerim Çakır, Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve önceki dönem Bakırcılar Odası Başkanı İsa Acar Başkan Yılmazı makamında ziyaret etti.

Başkan Yılmaz; Çarşamba’da STK Dayanışması Devam Edecek

Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Selahattin Akkuş, Bakırcılar Odası Başkanı İsmail Çelik, Demirciler Odası Başkanı Kerim Çakır, Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve önceki dönem Bakırcılar Odası Başkanı İsa Acar, Ekim ayı başında gerçekleşen Borsa organ seçimleri sonucunda dördüncü kez güven oyu alarak yeniden başkan olan Başkan Yılmaz’ı tebrik ederek yeni dönemde Çarşamba ve ÇTB adına yürütecekleri çalışmaları için Yılmaz ve meclisine başarılar diledi Çarşamba’nın ekonomisi ve ticari hayatının da konu alındığı tebrik ziyaretinde, ÇTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren ve Meclis Üyeleri Nurettin Öztekin ve Mehmet Çalışkan hazır bulundu.


Oda Başkanlarını ağırlayan Yılmaz, “Çarşambamızdaki Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla her zaman olduğu gibi ortak paydada buluşmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Çarşamba’nın gelişimine katkı sunmak için tek başımıza değil hep birlikte ve ortak akılla hareket edeceğiz” ifadelerine yer verdi.


Başkan Yılmaz Mali Müşavirler Temsilciliği ve Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.