besttourbooking.com
Haberler
4 Aralık 2022 Pazar 20:52

Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, Keskinoğlu Grup işletme sahibi İsmet Keskin ve İş İnsanı Namık Sarıoğlu, Ekim ayı başında gerçekleşen borsa organ seçimleri sonucunda yeniden başkan seçilen Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaza ve yeni ÇTB meclisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Kalaycı'dan Başkan YILMAZ'a Ziyaret

Samsun’un ve İlçelerinin gelişimine katkı sunacak tüm çalışmalar için göreve hazır olduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Ayvacık’ın zaman içerisindeki gelişimi ve turizm ile öne çıkışı şehrimiz için büyük bir başarıdır. Bu hususta Belediye Başkanımız Halil Kalaycı Beyi kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu çalışmalar ortak çalışmalardır, ilçelerimiz ve milletimiz için tüm imkanlarımızla sunduğumuz hizmetleri daha da artırmayı amaçlıyor, daha güçlü bir Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı için görevlerimizi yerine getiriyoruz” ifadelerine yer verdi.


Ayvacık ve Çarşamba’nın sosyal ve ekonomik hayatının gündeme alındığı tebrik ziyaretine ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Üyeleri Sezai Atsan ve Erol Akça, Meclis Üyeleri Nurettin Öztekin, Remzim Erdönmez, Mehmet Arslan, Mehmet Çalışkan ve İlhan Peker iştirak etti.

Yılmaz, Başkan Kalaycı, Keskin ve Sarıoğlu’na nazik ziyareti için teşekkür ederek tebriklerini kabul etti.