besttourbooking.com
Haberler
20 Ağustos 2021 Cuma 14:28

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) tarafından gerçekleştirilen Psikolog Hande Cesurun Konuşmacı olduğu Zor Zamanlarda Güçlü Çalışan Olmak Eğitimi 19 Ağustos 2021 Perşembe saat 20:00da Oda ve Borsaların Katılımıyla Online ortamda gerçekleşti.

Zor Zamanlarda Güçlü Çalışan Olmak Eğitimi Tamamlandı

Eğitimin açılış konuşmasında Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sercan Yaşar gerçekleşecek eğitimin çok değerli olduğunu vurgulayarak katılımlarından dolayı tüm Oda ve Borsa personellerine teşekkür ederek tüm katılımcılar için eğitici ve keyifli bir eğitim olmasını dilediğini ifade etti.

Eğitimde başlıca Kurumsal Ruh Sağlığı, Psikolojik Dayanıklılık, İnsanın Karşılaştığı Durumlara Fiziksel ve Ruhsal Adaptasyon Süreci, Zor Zamanların Ne Olduğu ve nasıl üstesinden gelineceği, Pandemi Sürecinde Çalışan Olmak, Eleştiriye Açıklık ve Aile, Anne, Baba ve Ebeveyn Olarak İş Dünyasında Yer Almak konuları konuşulurken, eğitici zihin egzersizleri de eğitim süresince uygulandı.

Soru ve cevaplar ile sohbet havasında gerçekleşen eğitim yaklaşık iki saatin ardından Psikolog Hande Cesur ve Genel Sekreter Sercan Yaşar’ın teşekkürlerini sunduğu kapanış konuşmaları ile son buldu. Yaşar, gerek kurumlar için gerekse kişisel gelişim adına personelin bilgi düzeyinin ve becerilerin gelişmesinin çok önemli bir nokta olduğunu vurguladı. Bu eğitimin de tüm Oda ve Borsa personellerine büyük katkılar sağladığını ifade ederek Cesur’a ayrıca teşekkürlerini iletti.

Eğitim sonunda eğitimi ve eğitimin katkısını ölçmek ve verimliliğin artırılması amacıyla Oda ve Borsa personellerine Eğitim Değerlendirme Anketi iletildi.

























#HANDECESUR #MADALYON #PSİKOLOJİ #PSYCHOLOGY #EĞİTİM #ONLİNEEĞİTİM #ZOOM #ÇARŞAMBATİCRETBORSASI #ÇTB #SAMSUN #ÇARŞAMBA