besttourbooking.com
Haberler
18 Mart 2017 Cumartesi 13:10

Başkan Yılmaz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

YILMAZ: Çanakkale, Kardeşlerin Zaferidir!
Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yılmaz, “Çanakkale, kardeşlerin zaferidir!” dedi.

Kazım Yılmaz, “Çanakkale’de, dünyada eşi olmayan bir savaşın, dönemin imkânsızlıklarına rağmen milletin bağımsızlığı, onuru ve Vatanı uğruna hiçbir fedakârlıktan çekinmeyerek şehit kanlarıyla ilmek ilmek örülüp, destan destan büyüyen bir zafere dönüşmesinin yıl dönümündeyiz.” dedi.

“Bu zafer, aynı cephede can verip, aynı mezarı paylaşan kardeşlerin zaferidir” diyen Başkan Yılmaz, “Ya Allah” diyerek 215 kiloluk top mermisini kaldıran, Balıkesirli Seyit Onbaşı’nın kuvveti ve imanıyla, “Sağ kolumu kaybettim. Zararı yok. Sol kolum var. Onunla da pekâlâ iş görebilirim” diyen Mehmet Çavuş’un aşkıyla beslenen büyük bir ruh ve tarihler boyunca unutulmaması gereken bir öğüttür. Çanakkale gibi İstiklal Harbi gibi büyük mücadelelerin, büyük fedakârlıkların üzerine inşa edilen ülkemizin bu öğüdü unutmaması ve o ruhu yaşatması boynunun borcudur. Çünkü bu vatan ve o ruh ve o öğüt, “Çanakkale geçilmez” dedirten ecdadımızın emanetidir.

Aynı zaman da bu dönem içerisinde hain terörle mücadele den güvenlik güçlerimize tekrardan azim ve kuvvet diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünü kutluyor, ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” İfadelerini kullandı.

Ahmet Naci KILAVUZ