besttourbooking.com
Haberler
12 Haziran 2019 Çarşamba 10:47

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu 2018-2019 akademik yılı mezunları, yapılan törenle mezuniyetlerini kutladı. Göl restoranda gerçekleştirilen ikinci dönem mezuniyet töreninde birçok öğrenci bu gururu yaşadı.

Ticaret Borsası'nda Mezuniyet Heyecanı
Mezuniyet törenine;

Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit DOĞAN, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü YILDIRIM, Fen-Edebiyat fakültesi dekanı Prof. Dr. Bekir BATI, Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İsmail AYDEMİR, Müdür Yardımcısı Hakan Can ALTUNAY, İlçe Emniyet Müdürü Turgay BEGEN, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hacı TORAMAN, Yönetim Kurulu Üyesi Sezai ATSAN, Genel Sekreter Yardımcısı Sercan YAŞAR, protokol üyeleri, öğretim elemanları, mezun aileleri ve öğrenciler katıldı. Dereceye giren öğrenciler törende konuşmalar gerçekleştirdi.Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere Meclis Başkanı Hacı TORAMAN, Yönetim Kurulu Üyesi Sezai ATSAN ve Genel Sekreter Yardımcısı Sercan YAŞAR ediyelerini takdim ettiler.

''Mezuniyet  son değil hayatınızda bir dönüm noktasıdır''

Meclis Başkanı Hacı TORAMAN, öğrencileri ve ailelerini tebrik ederken, mezuniyetin bir son olmadığını aksine yeni hayatları için bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Yönetim Kurulu Üyesi Sezai ATSAN '' 2 yıl boyunca öğrencilerimizin yanında olup onlara destek olmaya çalıştık. Çarşamba Ticaret Borsası olarak eğitimin ve öğrencilerimizin her zaman yanındayız'' dedi. Genel Sekreter Yardımcısı Sercan YAŞAR ise '' Aydınlık geleceğimizin mimarı gençlerimiz bizim için her zaman özeldir.Gelişen teknolojinin, bilimin, bilişimin, tam ortasında ilkeli, dürüst, güvenilir, emin insan olarak mesleklerini icra edeceklerine inanıyorum'' dedi.
Ticaret Borsası'nda Mezuniyet Heyecanı
Ticaret Borsası'nda Mezuniyet Heyecanı