29 Haziran 2015 Pazartesi 10:19

Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerinin ülkemiz gıda ihracatı için taşıdığı önem doğrultusunda, her yıl Birleşik Arap Emirliklerinin Abu Dhabi Emirliğinde düzenlenen SIAL Middle East Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Türkiye milli iştirakinin 2010 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından organize edildiği bildirilmektedir.

Sıal Middle East 2015 Fuarı
Bu Çerçevede, SIAL Middle East 2015 Fuarı da, 7-9 Aralık 2015 arasında gerçekleştirilecektir. Söz konusu Fuar ile ilgili başvuru formu ve detaylı bilgiye Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki "Uluslararası İş İmkanları/ Yurt Dışı Etkinlikler" başlığı altından ulaşılabilmektedir. Fuar'a katılmak isteyenlerin başvuru formunu doldurarak İstanbul Ticaret Odası ile temasa geçmeleri gerekmektedir.