besttourbooking.com
Haberler
9 Nisan 2018 Pazartesi 14:41

Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, her yıl 4 ile 10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Polisimizin 173. Yılı Kutlu Olsun
Mesajında, 10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk Polis Teşkilatının 173. yılını kutlayan Başkan Kazım Yılmaz, “Emniyet Teşkilatı, Cumhuriyetimizin en köklü kurumlarından biridir. Demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, huzur ve güven ortamının, kamu düzeninin sağlanması gibi önemli görevler üstlenen polisimiz bizler için her zaman saygı duyduğumuz insanlardır. Gece gündüz ayrımı yapmadan bir telefonla bizlere iki dakika mesafede olan Türk Polisimizin fedakârca çalışması takdirle bile ölçülemez” olduğunu kaydetti.

NİCE YÜZ YILLAR DAHA GÖRECEKTİR!

Türk Polisinin, yasalara bağlılıkla yerine getirdiği göreviyle halkında takdirini kazandığını vurgulayan Yılmaz, “ 173 yıl boyunca kendini sürekli yenileyen ve geliştiren Emniyet Teşkilatımızın, hizmetlerini başarıyla sürdüreceği daha nice yıllarda; değişim ve gelişime açık, altyapısını güçlendiren, hizmetlerinde çağın gerektirdiği teknolojiyi kullanan bir yapıyla halkına hizmet edeceğine olan inancımız tamdır. Türk Polis Teşkilatımız nice 100 yıllar daha görecektir. Bu haftanın ve 10 Nisan Gününün önemi ve sebebiyle, Emniyet Teşkilatımızın tüm çalışanlarına sağlık ve mutluluk, gazilerimize uzun ömürler, görevleri başında şehit olan emniyet personelimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE YÂD EDİYORUZ

Bu dönemde terör ile mücadele eden kahraman güvenlik güçlerini ayrı bir hassasiyet ile düşünmekte olduklarını da özellikle vurgulayan Borsa Başkanı Kazım Yılmaz, “Devletimizin, Milletimizin ve bizlerin güvenliği ve huzuru için Şehit olan Polislerimizi, Askerimizi dualar ile yeniden anıyoruz. Onlar ölmedi. Onların emanetleri olan aileleri artık bizlerinde aileleridir. Tekrar Kahraman şehitlerimizi Rahmetle yâd ediyor ve Türk Polis Teşkilatımızın 173. Yılını en içten duygularla kutluyoruz” dedi.