besttourbooking.com
Haberler
29 Ağustos 2016 Pazartesi 12:16

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94üncü yıl dönümünü kutladı.

“ Özgürlük ve Bağımsızlığımızın 94. Zafer Yılı Kutlu Olsun! ”
Kazım Yılmaz, ''Anadolu'nun düşmandan temizlenip Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna zemin hazırlayan 30 Ağustos Zaferi'nin dolayısı ile ‘Özgürlük ve Bağımsızlığımızın 94. Zafer Yılı’ kutlu Olsun” dedi.

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıldönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yayımladı.

Birlik ve beraberliğin daha çok hissedildiği bu günlerde Zafer Bayramı'nın çok daha farklı bir anlam kazandığını belirten Yılmaz, “30 Ağustos Zaferi, Atatürk’ ün önderliğinde yüce Türk milletinin şanlı ordumuz ile birlikte yazdığı bir destandır. Türkün engin tarihi, insanlık âleminde kendisini farklı ve saygın kılan unutulmaz zaferlerle dolu olup, 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan büyük taarruz ve meydan muharebeleri sonucunda Anadolu toprakları sonsuza kadar Türk yurdu yapılmıştır“ dedi.

30 Ağustos kutsal vatan topraklarımızı kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı dünyaya ispatlayan önemli bir tarih olduğunun da altını çizen Yılmaz: “Dün olduğu gibi bugün de topraklarımıza göz dikenler gereken cevabı alacaktır. Bu düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve hayatlarını bu şanlı bağımsızlık mücadelesine vermiş aziz şehitlerimizi, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum" diye konuştu.

Ahmet Naci KILAVUZ
“ Özgürlük ve Bağımsızlığımızın 94. Zafer Yılı Kutlu Olsun! ”