besttourbooking.com
Haberler
14 Nisan 2016 Perşembe 11:53

Borsa Başkanı Kazım Yılmazın öğrencilerle söyleşisi renkli görüntülere sahne oldu.

Öğrenciler, Başkan YILMAZ ile Röportaj Yaptı
Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz'ın yaptırarak, babasının adı verilip Milli Eğitime bağışlanan Hacı Yılmaz Yılmaz Orta Okulu’nun, Müdürü Hasan Demir ile birlikte, idareciler, öğrenciler ve okul Aile Birliği Başkanı Fatih Dinçer borsayı ziyaret etti.

Okul’un 8’inci sınıf öğrencileri;  Zeynep Öcal, Özge Öztekin, Mehmet Akif Tombuloğlu ile Doğukan Aşar,  Borsa Başkanı Kazım Yılmaz ile röportaj ve söyleşi gerçekleştirdi.  Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, arkadaşları adına konuşan Zeynep Öcal’ın sorularını cevapladı.

ÖĞRENCİLERDEN SOSYAL VE EKONOMİK SORULAR GELDİ

Öğrenci misafirleriyle toplantı masasında oturan Kazım Yılmaz’a, Zeynep Öcal, ” Öncelikle bizi kabul ettiğiniz için çok memnun olduk. Çarşamba’da eğitime katkılarınızı biliyoruz” diyerek, “ Peki yeniden bir okul yaptıracak mısınız? Bizlere gelecek ile ilgili önerileriniz var mı? Ayrıca fındık fiyatları hakkında düşünceleriniz neler? Babanızın adını taşıyan bizim okulumuzun öğrencileri olarak bizimle gururlandığınız anlar oluyor mu? Sorularını yöneltti. Öcal ayrıca bu yapılan röportajı çıkaracakları dergide yayınlamak istediklerini de söyledi.

YILMAZ, SORULARI İÇTENLİKLE CEVAPLADI

Okulun 8. Sınıf öğrencisi Zeynep Öcal’ı dikkatlice dileyen Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, öncelikle bu ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Değerli okul müdürümüz, öğretmenlerimiz, okul aile birliği başkanımız ve geleceğimizin teminatları kıymetleri çocuklarımız, hepiniz hoş geldiniz” dedi.  Yılmaz, ardından öğrencilerin sorularını sırasıyla şu sözlerle cevapladı:

“Çarşamba Ticaret Borsası olarak ilçemizde; Karakaya ilkokulu ile Borsa Meslek Yüksek Okulunu ilçemize kazandırmanın gururunu yaşadık. Ayrıca kişisel olarak ta Hacı Yılmaz Yılmaz İlk ve Orta Okulunu yaptırdık. Elbette sizler için, eğitim ve öğretime elimizden geldiği kadar destek için ileride yeni projelerimiz olacaktır. Sizler geleceğimizin teminatısınız. Çocuklarımıza yapılan her yatırım eksiktir bile, daha fazlasını her zaman hak ediyorsunuz. Sizlere önerim, okulunuzda ve ilerleyen yıllarda ki eğitim öğretim hayatınızda sürekli başarılı olmak için çalışmanızdır. Unutmayın, devletimizin yönetim kademelerinde sizler olacaksınız. Milletimize yetişmiş insanlar olarak; doktor, öğretmen, asker, milletvekili olarak sizler hizmet edeceksiniz. Bu yüzden çok çalışmanızı öneriyorum. Sizlerin başarılarıyla bizlerde büyüyeceğiz. Fındık fiyatını sormanızda gündemi ekonomik olarak takip ettiğinizi gösteriyor ki bu da bizi mutlu etti. Arkadaşlar fındık fiyatını belirleyen en önemli unsur arz ve talep dengesidir. Bizler üreticimizin elindeki fındığın her zaman en yüksek fiyata satabilmesini isteriz ve bu yönde çalışmaları da sürdürüyoruz. Elbette sizler ile her başarınızda gururlanıyoruz”. 

Borsa Başkanı Kazım Yılmaz röportajın ardından öğrencilerle ve idarecilerle uzun süre sohbet etti. Yılmaz’da öğrencilere derslerini ve gelecekte ki hayallerini sordu. Derslerinin iyi olduğunu söyleyen gençler, gelecek içinde çeşitli meslekleri düşündüklerini ifade ettiler.
Öğrenciler, Başkan YILMAZ ile Röportaj Yaptı
Öğrenciler, Başkan YILMAZ ile Röportaj Yaptı
Öğrenciler, Başkan YILMAZ ile Röportaj Yaptı
Öğrenciler, Başkan YILMAZ ile Röportaj Yaptı
Öğrenciler, Başkan YILMAZ ile Röportaj Yaptı
Öğrenciler, Başkan YILMAZ ile Röportaj Yaptı