besttourbooking.com
Haberler
17 Ekim 2016 Pazartesi 12:23

Samsunun Terme Ticaret Borsası tarafından, İl genelinde ki Oda ve Borsa Genel Sekreterleri ile personeline; Avucunuzdaki Kelebek; Motivasyon konulu eğitim verildi.

Motivasyon Eğitimi Verildi
Terme Ticaret Borsası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programda "Avucunuzdaki Kelebek; Motivasyon" konusunu Eğitmen Oytun Yumşak anlattı.

Terme Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emre Kızıl eğitim öncesi yaptığı konuşmasında,  "Terme Ticaret Borsası'nın 2015-2018 yıllarını kapsayan Stratejik Planının temel amaçlarından birisi de kurumsal kapasitenin arttırılmasıdır. Bu amaç doğrultusunda belirlediğimiz hedeflerden biri olan personel eğitimlerini Samsun İlinde mevcut tüm oda ve borsa çalışanları ile birlikte uygulamaya devam etmekteyiz" dedikten sonra eğitime katılan tüm oda ve borsa çalışanlarına teşekkür etti.

Eğitime;  Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Aliyazıcı, Bafra Ticaret Borsası Genel Sekreteri Bayram Tosun, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Talip Şahin, Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gültekin Sürül, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatma Malkoç Avcı ile Samsun Ticaret Borsası, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret Borsası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Terme Ticaret ve Sanayi Odası, Terme Ticaret Borsası ve Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası personelleri katıldı.
Motivasyon Eğitimi Verildi
Motivasyon Eğitimi Verildi
Motivasyon Eğitimi Verildi
Motivasyon Eğitimi Verildi
Motivasyon Eğitimi Verildi
Motivasyon Eğitimi Verildi