18 Mayıs 2018 Cuma 15:01

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı Kazım Yılmaz Hisarcıklıoğlu ve Murzioğlu için kutlama mesajı yayımladı.

Kazım YILMAZ, Hisarcıklıoğlu ve Murzioğlu İçin Kutlama Mesajı Yayımladı.
Kazım Yılmaz, 74. Genel Kurul sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ve TOBB Başkan yardımcılığına seçilen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu tebrik etti.

TOBB’un 74. Genel Kurulu’nda geçerli oyların tamamını alarak 4 yıl süreyle yeniden TOBB Başkanlığına seçilen M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na başarılar dileyen ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“TOBB 74. Genel Kurulumuzu tüm oda ve borsa temsilcileriyle birlik, beraberlik içerisinde gerçekleştirdik.

Sizin başkanlığınızda; Ülkemiz, şehirlerimiz, üyelerimiz ve iş adamlarımız ile milli ekonomimiz için çağdaş Borsalar/Odalar olarak çalışmalara devam edeceğiz.

Bu yeni dönemin Türk iş dünyasına hayırlar getirmesini diliyoruz.

TOBB Başkanı seçilmenizden dolayı sizi ve çalışma arkadaşlarınızı, Başkan Yardımcınız STO Başkanı Sayın Murzioğlu’nu yeniden tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz”.
Kazım YILMAZ, Hisarcıklıoğlu ve Murzioğlu İçin Kutlama Mesajı Yayımladı.