1 Haziran 2023 Perşembe 11:06

ÇTB Başkanı Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına yeniden seçilen Başkanımız, Türk İş Dünyasının Çatı Kuruluşunun Başkanı,camiamızı her zaman ve her platformda gecesini gündüzüne katarak başarı ile temsil eden kıymetli M. Rifat Hisarcıklıoğlunu tebrik eder, görevinde başarılar dilerim dedi.

ÇTB Başkanı Yılmaz'dan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na Tebrik
Kuruluşunun 71. Yılını kutlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79. Genel Kurulu 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 10:00’da TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında, tüm Oda ve Borsaların iştirakleriyle TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Genel kurul, Oda ve Borsa delegelerinin oy kullanması, bütçe tasarısının görüşülmesi, TOBB komisyonlarının ve Birlik Başkanının seçimi ile devam etti. Genel Kurul’da yapılan seçim sonucunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oybirliği ile Başkanlığa yeniden seçildi.

Genel kurul sonrası açıklama yapan ÇTB Başkanı Yılmaz, " Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına yeniden seçilen TOBB Başkanımız, Türk İş Dünyasının Çatı Kuruluşunun Başkanı, Türkiye sevdalısı, camiamızı her zaman ve her platformda gecesini gündüzüne katarak ulusal ve uluslararası arenada başarı ile temsil eden kıymetli M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik eder, görevinde başarılar dilerim" dedi.