besttourbooking.com
Haberler
25 Kasım 2015 Çarşamba 11:03

Samsun Çarşamba Ticaret Borsası TOBB Akreditasyon Sistemi Denetimini başarıyla geçti.

Çarşamba Borsa'sı “ Akredite Denetimini ” Tamamladı.
Beş yıldızlı hizmet yarışına 2012 yılında katılan Çarşamba Ticaret Borsası,  Türk Loydu Denetçileri Haluk Ali Güneş ile Ayşe Nur Atay tarafından gerçekleştirilen belge yenileme denetimini başarı ile tamamladı.

Çarşamba Ticaret Borsası’nın akreditasyon kılavuzuna göre 13 ana madde başlığında 365 alt başlıklı kriterde yapılan denetimde, çalışmaların yeterli ve üst düzeyde olduğu, bazı maddelerde iyileştirmeler yapılabileceği, diğer akredite oda ve borsalara örnek çalışma ve projelerinin bulunduğu belirtildi. Denetimde Çarşamba Borsası'nı temsilen

Borsa Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Meclis Başkan Yardımcısı ve Hesap İnceleme Komisyonu Başkanı Yüksel Arabacı ile Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Toraman, Sezai Atsan, Meclis Kurulu Üyesi Erol Akça, Borsa Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Saliha Sivaslı ile borsa personelleri hazır bulundu.

Denetimle ilgili bir değerlendirme yapan Borsa Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, "Yönetim ve oda/borsa mevzuatı, mali yönetim, insan kaynakları yönetimi, iş planlaması ve yönetimi, haberleşme ve yayınlar, bilgi ve iletişim teknolojileri kullanımı, üye ilişkileri, kalite yönetimi, iletişim ağı, temsil, bilgi, danışmanlık ve destek, iş geliştirme ve eğitim, uluslararası ticaret, satış salonları ve laboratuvarlar maddelerinde denetime tabi tutulduk. Stratejik planımız, üye ilişkileri yönetim sistemi ve personel performans yönetim sistemimiz, politika ve temsil faaliyetlerimiz örnek gösterilecek kadar başarılı bulundu. Tüm personelimize, çalışmalarımıza, hizmetlerimizin muhatabı üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Denetim sonrası değerlendirmeleri ile düşüncelerini aktaran Türk Loydu Denetçisi Haluk Ali Güneş ile Denetçi Ayşe Nur Atay , “Borsanız TOBB akreditasyon denetiminden başarıyla geçti. Denetim bağımsız ve tarafsız denetim kurumu tarafından gerçekleşti. Borsanız TOBB beklentilerine uygun bir şekilde, üyelerinin ve bölgenizin hizmetindedir. Ve hizmet kalitesini akreditasyon süreciyle birlikte daha ileriye taşıyacaktır” dediler.
Çarşamba Borsa'sı “ Akredite Denetimini ” Tamamladı.
Çarşamba Borsa'sı “ Akredite Denetimini ” Tamamladı.