24 Haziran 2022 Cuma 22:32

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 70. Kuruluş Yıldönümü Etkinliği kapsamında Ankarada gerçekleştirilen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreninde ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaza TOBB Genel Kurulu Delegeliğinde yirminci yılını tamamlaması sebebiyle Hizmet ve Şeref Belgesi Başarı Plaketi takdim edildi.

Başkan YILMAZ’a TOBB’dan Hizmet Şeref Ödülü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 70. Kuruluş Yıldönümü Etkinliği TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde, TOBB heyeti, Oda ve Borsa Başkanları, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ve Genel Sekreterlerin katılımıyla Ankara’da gerçekleşti.

70. Kuruluş Yıldönümü Etkinliğinde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara’ya gelen Oda/ Borsa Başkanları ve TOBB Delegeleri ile bir araya geldi.​ Hisarcıklıoğlu, törende yaptığı konuşmada “TOBB’un 70. kuruluş yıl dönümünde camiamızla bir aradayız. Camiamızın ulaştığı bu seviye sizlerin eseri. Proje fabrikası haline gelen, yerel kalkınmanın itici gücü olan 365 Oda/Borsa yönetimini, meclisleri ve tüm çalışanlarını kutluyorum. Kurucularımızı, geçmişten bugüne emeği geçenleri saygıyla, ahirete irtihal etmiş olanları rahmetle anıyoruz. 70 yıldır aynı ruh, aynı heyecanla, Güçlü Türkiye ve Güçlü Ekonomi için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Yılmaz’a TOBB’dan Hizmet ve Şeref Belgesi

24 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen TOBB 70. Kuruluş Yıldönümü Etkinliği Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreninde, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’a TOBB Genel Kurulu Delegeliğinde yirminci yılını tamamlaması sebebiyle Başkan Hisarcıklıoğlu tarafından Hizmet ve Şeref Belgesi Başarı Plaketi takdim edildi.

70. Kuruluş Yıldönümü Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Törenine Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça, Meclis Başkanı Hacı Toraman, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Yaralı, Meclis Üyeleri Nurettin Öztekin, Mehmet Çalışkan, Hüseyin Işık ve Genel Sekreter Sercan Yaşar katıldı.

Başkan YILMAZ’a TOBB’dan Hizmet Şeref Ödülü