13 Ağustos 2018 Pazartesi 14:42

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Ankarada gerçekleştirilen Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısının çok verimli geçtiğini söyledi.

Karadeniz Oda/borsa Başkanları, Tobb’da Buluştu
Karadeniz Oda/Borsa Bölge Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, TOBB İkiz Kuleler’de yapıldı. Toplantıda, Karadeniz Bölgesi'ndeki odaların ve borsaların yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları ve genel sekreterleri bir araya geldi. Toplantıya, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Çarşamba Ticaret Borsası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, TOBB İkiz Kuleler’de yapılan toplantıda, bölge oda/borsa başkanlarına, TOBB’un çalışmaları ve Türkiye ekonomisine ilişkin sunumlar yapıldı.​

BÖLGENİN BEKLENTİLERİ DE DİLE GETİRİLDİ

Çarşamba Ticaret Borsası  (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Karadeniz Bölgesi'ni bir araya getiren toplantının çok verimli geçtiğini kaydetti. Yılmaz, ekonomide yaşanan gelişmelerin masaya yatırıldığı toplantıda ayrıca, bölgenin de beklentilerini dile getirme fırsatı bulduklarını söyledi.
Karadeniz Oda/borsa Başkanları, Tobb’da Buluştu