besttourbooking.com
9 Şubat 2023 Perşembe 11:43
Kahramanmaraş'ta Gerçekleşen Depreme İlişkin Basın Açıklaması

06 Şubat 2023 günü sabaha karşı saat 04.17’de merkezi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olarak tespit edilen deprem milletçe hepimizi derin üzüntüye boğmuştur. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, depremin yaralarını sarmak için AFAD koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyası kapsamında, 365 Oda ve Borsa ile üyeleri tarafından yapılan yardımlar ve iş makineleri tırlarla deprem bölgesine gönderilmektedir.

TOBB koordinasyonunda, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Üyelerinin iş birliğiyle hazırlanan 16 adet jenaretör deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere hazırlanmıştır. İnşallah bugünleri geride bırakacak, yaralarımızı sarmaya gayret edeceğiz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

Kazım YILMAZ

Çarşamba Ticaret Borsası