31 Mart 2022 Perşembe 14:28

Çarşamba Ticaret Borsası katkılarıyla (ÇTB) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle her yıl gerçekleştirilen ramazan yardımları bu sene de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

ÇTB’den 2000 Koli Gıda Yardımı
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz:

“Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ve Borsamızın katkılarıyla mübarek Ramazan ayında ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere Borsamız tarafından gıda yardımında bulunulmuştur. Bu sene toplamda 2000 adet gıda yardım paketi alımı sağlayarak Çarşamba’da bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Ramazan ayının da ülkemize ve bütün Müslüman alemine hayırlara vesile olmasını dileyerek, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. “dedi.