4 Şubat 2021 Perşembe 18:14

Çarşamba Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ve Glocal Yönetim Danışmanlık A.Ş. Kurucularından Erdoğan IŞIKın konuşmacı olarak katıldığı Eğitimin İş Yerinde İletişim safhası tamamlandı. Eğitime Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) personeli katılım gösterdi.

Çarşamba Ticaret Borsası’ndan “ İş Yerinde İletişim Eğitimi ”

“İletişim Hayatımızın Her Yerinde”

Eğitimde, İş yerinde iletişimi kuvvetlendirmek adına nasıl bir yol izlenmesi gerektiğine dair püf noktalar paylaşıldı. Çarşamba Ticaret Borsası Eğitim Salonunda gerçekleşen eğitime katılan Çarşamba Ticaret Borsası ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası personellerine kurumsal iletişimin iş motivasyonuna olan etkileri aktarılırken, iletişimin hayatımızın her alanında var olduğu vurgusu da yapıldı. 03.02.2021 tarihinde gerçekleşen ve İki oturumdan oluşan İş Yerinde İletişim Eğitimi yaklaşık iki saatin ardından sona erdi. Düzenlenen eğitimin ardından Borsa ve Oda personellerine yönelik, eğitimin konusu gereğince ölçme ve değerlendirme soruları yöneltildi. Eğitimciler ve katılımcıların toplu fotoğraf çekiminin ardından iki günlük eğitim süreci tamamlandı.