11 Ocak 2022 Salı 14:11

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlunu makamında ziyaret etti. Ziyaret Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde gerçekleşti.

Başkan Yılmaz'dan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret

Ülke ekonomisinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile Çarşamba’nın ticari hayatına yansımalarına dair konuların istişare edildiği ziyaretin ardından TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ile görüşerek, Çarşamba Ticaret Borsası binasında tamamlanan tadilat aşamalarının ardından yenilenen hizmet binasını ziyaret etmek ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ve Samsun Ticaret Borsa’sının (STB) yeni binasının açılışı sebebiyle en kısa sürede Oda ve Borsalara ziyarette bulunacağını ifade etti.

Yılmaz, Çarşamba’ya ve Borsa üyelerine yenilenmiş bir hizmet binası kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade ederek, yeni hizmet binasının finansmanında vermiş olduğu desteklerinden ötürü M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerini iletti.