besttourbooking.com
17 Ekim 2023 Salı 13:32

Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, 115 ülkenin odalarını bir çatı altında birleştiren Dünya Odalar Federasyonu Başkanlığına seçilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu için kutlama mesajı yayınladı.

Başkan YILMAZ'dan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Kutlama
Altı aday arasında en yüksek oyu alarak Federasyon Başkanlığı görevine seçilen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu tebrik eden Başkan Yılmaz, “ÇTB olarak aynı çatı içerisinde bulunmaktan onur duyduğumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, 115 ülkenin ticaret ve sanayi odalarını ve birliklerini bir çatı altında toplayan Dünya Odalar Federasyonu (World Chamber Federation - WCF) Başkanlığı’na seçilmesinden büyük bir gurur duyuruyoruz. 2023 – 2025 döneminde dünya odalarını yönetecek olan Başkanımızı yürekten kutluyor, görevinde başarılar diliyoruz” dedi.