besttourbooking.com
25 Aralık 2021 Cumartesi 14:54

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba Ticaret Borsasının kuruluşunun otuzuncu yılı sebebiyle 24 Aralık akşamı Borsa üyelerine yemek daveti düzenledi. Başkanı Kazım Yılmaz, Su düğün salonunda düzenlediği davette ÇTB üyelerini bir araya getirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen davete; Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Toraman, Borsa Meclis üyeleri ile personeli ve Borsa üyeleri katıldı. Başkan Kazım Yılmaz programın başından sonuna kadar konuklarıyla tek tek ilgilendi.

Başkan YILMAZ’dan 30.Yıl Yemeği

Program ÇTB Genel Sekreteri Sercan Yaşar’ın açılış konuşması ile başladı. Yaşar, Birlik ve Beraberliklerini kutlamak adına bir araya geldikleri otuzuncu yıl davetinde buluşan tüm üyelere teşekkürlerini iletti. Açılış konuşmasının ardından Borsa’nın dünden bugüne gerçekleştirilen, Borsa faaliyetlerini ve etkinliklerini içeren video gösterimi ekranlara geldi.

Birlik ve Beraberlik Günü

Kazım Yılmaz’ın Çarşamba Ticaret Borsası’nın otuzuncu yılı sebebiyle düzenlediği programa çok sayıda davetli katıldı. Program sonrası konuşan Yılmaz, "Borsamızın kuruluşunun otuzuncu yılı adına düzenlemiş olduğumuz birlik beraberlik ve dayanışma gecemizde bir arada olmaktan onur ve gurur duyduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Böyle bir günde birlikte olmak Borsamız ve Çarşambamız adına gurur vericidir. Birliğimiz ve beraberliğimiz her alanda daim olduğu gibi böyle önemli bir yılda da devam etmektedir ve edecektir” dedi.

Yılmaz, konuşmasının sonunda Borsa’nın saygıdeğer üyelerine, Türkiye’deki en iddialı borsa olana kadar hiç yılmadan çalışacaklarına şahsı ve meclis üyeleri adına söz verdi. Yılmaz, tüm üyelere katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Başkan YILMAZ’dan 30.Yıl Yemeği