27 Ocak 2022 Perşembe 16:03

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası & Çarşamba Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Başarı Hikayeler

2020 - 2021 Başarı Hikayeleri Uğur KÖSEOĞLU
1980 Samsun Çarşamba doğumlu olan Uğur KÖSEOĞLU,  ticaret meslek lisesinden mezun olduktan sonra kendi ayakları üzerinde durabilmek ve ailesine destek olabilmek için farklı iş kollarında çalışmaya başladı.

1999 yılından itibaren Resepsiyonist, muhasebe, hayvancılık gibi sektörlerde tecrübe edindi. Askeri görevini yerine getirdikten sonra Orman İşletme Müdürlüğü’nün izniyle ağaç kesimi yaparak ağaç işleme işi ile tanıştı. Ardından bunu bir hobi haline getirerek ağacın her halini değerlendirmeyi öğrendi. Ağaçtan ev ve süs eşyaları imal etti. Daha sonra bunu bir iş olarak yapabileceğine kanaat getirip, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası & Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’ne danıştı.

Çarşamba Sefalı Mahallesi’ndeki Çarşamba Taslak Ürünleri işletmesi için KOSGEB İleri Girişimci Desteği kapsamında 145 bin TL hibe alan Uğur KÖSEOĞLU; şuanda 5 personel ile aylık 150 ton ağaç işliyor.

’Ben ağacı ziyan etmem, her şeyini değerlendiririm!’’ diyerek yolculuğuna başlayan KÖSEOĞLU’na iş hayatında başarılar ve hayırlı kazançlar dileriz.

Uğur KÖSEOĞLU'nun başarı hikayesini izlemek için;

2020 - 2021 Başarı Hikayeleri Uğur KÖSEOĞLU