TKDK 11. Çağrı Programı: Yatırımcı Görüşmeleri Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti
25 Ocak 2022 Salı 14:41 Güncel Haberler TKDK 11. Çağrı Programı: Yatırımcı Görüşmeleri Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)'nın 11. Başvuru Çağrısı Kapsamında düzenlenen TKDK 11. Çağrı Programı: Yatırımcı Görüşmeleri Tanıtım Toplantısı 25 Ocak Salı 12:00’da Çarşamba Ticaret Borsası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda Gerçekleşti. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda TKDK Samsun İl Koordinatörü Dr. Bülent Turan, yatırımcılara yönelik hibe desteğinin ve 11. Çağrı ile desteklenecek olan sektörlerin bilgilerini aktardı. Turan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Samsun İl Koordinatörlüğü’nün, 11. Çağrı Programı: Yatırımcı Görüşmeleri kapsamında, 40 milyon euroluk AB kırsal kalkınma hibesini üretici ve yatırımcılara sunacaklarını açıkladı. Tanıtım toplantısına, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, İlçe Tarım ve Orman İl Müdürü İrfan Öztürk Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Samsun İl Koordinatörü Bülent Turan, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, Çarşamba İlçe Tarım Müdürü İrfan Öztürk, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Toraman, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sezai Atsan, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Muharrem Yaralı ve Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sercan Yaşar ve üye katılımcılar iştirak etti.