31 Mayıs 2013 Cuma 14:56

CANER YILDIZ, BAŞKANIMIZ KAZIM YILMAZA BAŞARILAR DİLEDİ

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız'dan Borsamıza Hayırlı Olsun Ziyareti
Çarşamba Kaymakamı Caner YILDIZ, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanlığı'na yeniden seçilen Kazım YILMAZ'ı ziyaret ederek başarı diledi.

Çarşamba Ticaret Borsası Hizmet Binamızda Başkanımız Kazım YILMAZ'ı ziyaret eden Kaymakam Caner YILDIZ ilçenin gelişmesi kalkınması ve ticaretinin zenginleşmesi için Borsa ve Odalara önemli görevler düştüğünü belirterek "geçmişte dönemde olduğu gibi yine Çarşamba için işbirliği halinde çalışmaya devam edeceğiz. Yeniden seçildiğiniz görevinizde Üstün başarılar diliyorum" dedi.

ÇARŞAMBA İÇİN

Çarşamba Ticaret Borsası Başkanımız Kazım YILMAZ tüm çabalarının Çarşamba için olduğunu belirterek, "İlçemizdeki ve ilimizdeki Kurum, Kuruluşlarla iş birliği yaparak, Çarşambayı hak ettiği yerlere ulaştırmanın gayretindeyiz. Yeni dönemde yine üyelerimizin ve Çarşamba'nın menfaatleri için elimizden gelen Çaba ve Çalışmayı göstereceğiz"