15 Ekim 2018 Pazartesi 10:17

Çarşambada Oda ve Borsa personeline TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi verildi.

Yeni “ Kalite Yönetim Sistemi ” Anlatıldı.
Eğitim, Çarşamba Ticaret ve sanayi odası ile Çarşamba Ticaret Borsasında ayrı günlerde toplam 5 gün sürdü.

TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı katılımcılara, TSE EN ISO 9001:2015 kapsamın da yeni versiyonun temeli, dokümantasyonu, iş tetkiki konuları anlatıldı.  Aynı zamanda TSE EN 10002 Müşteri Memnuniyeti Kriterleri ile TOBB Akreditasyon Kriterleri entegre yönetim sistemi kuruluşu bilgileri de verildi.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı,5 gün süren eğitimin verimli geçtiğini ve personelin bu süreçte detaylı bilgilendirildiğini söyledi.

Son günde Çarşamba Ticaret Borsasında ki salonda katılımcıları ziyaret eden Borsa Meclis Başkanı Hacı Toraman’a, anı olarak Erol Kaygı tarafından plaket verildi.

Eğitme; Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gültekin Sürül, Borsa Genel Sekreter Yardımcısı Sercan Yaşar, Samsun Ticaret Borsası Laboratuvar Müdürü Faruk Ünyeli, Samsun Ticaret Borsası Akreditasyon ve Kalite Sorumlusu Elif Mercan Ünyeli, Çarşamba Ticaret Borsası Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Saliha Sivaslı, Çarşamba Borsası Sekreteri Begüm Sultan Özkurt, Çarşamba Borsası Tescil Memur Ezgi Kaya, Çarşamba Borsası Proje Uzmanı Oğuzhan Kılınç, Çarşamba Kalkınma Proje Ofisi Müdürü Mehmet Akbulut,  Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Salihoğlu ve Sicil Müdürü Murat Şen katıldı.

Ahmet Naci KILAVUZ
Yeni “ Kalite Yönetim Sistemi ” Anlatıldı.