13 Aralık 2013 Cuma 17:32

Tam Burslu Master Programı ile ilgili Hollanda Türkiye Ticaret Odası Türkiye Başkanı Abdullah KAFADARın 03/12/2013 tarihli yazısı.

Üniversite Mezunu Olan Çocuklarımızın Dikkatine!
SAMSUN VALİLİĞİ
SAMSUN-TÜRKİYE
Konu : Tam Burslu Master Programı
3 Aralık 2013
Sayın Hüseyin AKSOY
Hollanda, Amsterdam şehrinde kurulu olan ve Hollanda & Turkiye Ticaret Odası olarak Türkiye ile Hollanda arasında ki Ticari ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmak hem de Türkiye de Üniversiteyi bitirmiş gençlerimize eğitimlerini ve iş bulmalarını sağlamak için Avrupada ki bir Fonds la birlikte . 1150 öğrencinin faydalanabileceği Tam Burslu Master Programımızı başlatmış bulunuyoruz.(Üniversite Parası + Kitap +Konaklama +Her Ayda 300 € Harçlık ) tanınarak , Master Programını başarıyla tamamlamış genclere is garantisinin yanında Hollanda da kalıcı oturum hakkı'da kazandırılmış olacaktır.
Hollandaca dilini'de öğrenmis olan öğrencilerimiz Master Eğitimleri sonrası Türkiye ve Hollanda arasında bir kariyere sahip olmalarını sağlayarak , onları aynı zamanda teşvik ederek Hollanda ile Türkiye arasında Ticari bir köprü görevi ni de üstleneceklerdir.

Hollanda & Türkiye Ticaret Odası
Turkiyede ki ki Şirketler de bu projemizden faydalanmak için bizlere üye olarak, ürünlerinin Ticaret Odamızın desteğiyle, ihracat hacimlerini geliştirerek , Avrupa da pazarına sunma imkanlarına da kavuşmuş olacaklardır.

Şehrinizde ki Firma sahipleri kendi çocuklarının bu eğitimi alması sonrasında aile şirketlerinin büyümesine de destek vereceklerdir.
Sayın Valim bu projemizde bize manevi destek vermenizi arzu ediyoruz. Şehrinizde bulunan Belediyeler,Kaymakamlıklar,il Özel idaresi ,Size Bağlı Müdürlükler, Resmi Kurumlar, Emniyet Müdürlüğü,Organize Sanayi Bölgesi,Kalkınma Ajansı,Üniversiteler,Ticaret Odalarını ve diğer sivil kuruluşlarını bilgilendirerek organize etmenizi ve bu girişimimizi duyurmanızı sizin de bu yardımı esirgememenizi bekleriz.
Sizden ricam bu mailim elinize ulaştığına dair bizleri bilgilendirseniz memnun oluruz. Sorularınıza açık olduğumuzu belirtirken, güzel haberlerinizi bekleriz.

Saygılarımızla,
Abdullah Kafadar