9 Ocak 2018 Salı 14:16

Çarşamba Ticaret Borsası 2018-2021 stratejik planı hazırlığı için paydaşlarla toplanılarak onların fikirleri alındı.

Stratejik Plan İçin Paydaşlarla Toplanıldı.
Çalışma toplantısı Çarşamba Ticaret Borsası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda gerçekleşti.

Çalışmaya Çarşamba Ticaret Borsası’nın sosyal ve resmi bağlantıları olduğu kurumların temsilcileri davet edildi.

Toplantıya:  Çarşamba Kaymakamlığı, Çarşamba Belediyesi,  Çarşamba İlçe Tarım Müdürlüğü, Çarşamba Ziraat Odası, OMÜ (Ondokuz Mayıs Üniversitesi)temsilcileri ile Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri,  çevre Oda Borsa personeli, Esnaf Kooperatifleri yetkilileri, OKA(Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı) Uzmanları ve ÇABED (Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği) Başkanı, hukukçular, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Atsan, Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Toraman, Borsa Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gültekin Sürül ile personeli,  İZGÖREN Akademi Karadeniz Bölge Müdürü Şehnaz Dereli katıldı.

Çalışmayı İZGÖREN Akademi ‘den Uzman Eğitimci Salih Özgür yönetti.

Uzman Eğitimci Salih Özgür toplantıda hazırlanacak Çarşamba Ticaret Borsası 2018-2021 stratejik planı için çeşitli aktiviteler ile paydaş kurumların temsilcilerinden fikirler alarak dosya oluşturdu.
Stratejik Plan İçin Paydaşlarla Toplanıldı.