6 Mart 2015 Cuma 18:31

Samsun ile Çarşamba Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları (SMMMO) yönetim kurulu başkan ve üyeleri 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle Çarşamba Ticaret Borsasını ziyaret ettiler.

Smmm Borsa’yı Ziyaret Etti
Samsun SMMM Odası Başkanı Hayrul Kayar, Disiplin Kurulu Üyesi Atilla Tekcan, Çarşamba SMMM Odası Temsilcisi Seyfi Cebeci ile mali müşavirler ve muhasebeciler Çarşamba Ticaret Borsasını ziyaret ettiler. Borsa Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Borsa Yönetim ve Meclis Üyeleri konuklarını Meclis Salonunda ağırladılar.

HER ZAMAN YANIMIZDA OLUN

Ziyarette Muhasebeciler ve Mali Müşavirler adına Samsun SMMM Odası Başkanı Hayrul Kayar, Borsa Meclis Başkanı Nurettin Öztekin’ ne çiçek takdim ederek: ”Bunu Borsa olarak kabul ediniz” dedi.  Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan oturumda kurumlar arası işbirliğinin önemine inandıklarını vurgulayan Kayar, her kentin hak ettiği konuma ulaşabilmesi için sivil toplum örgütleri arasındaki birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti. SMMM Odasını Borsa ile kardeş kurum olarak gördüklerinin de altını çizen Kayar: ”Siz iş adamlarımızdan meslek grubumuz olarak her zaman yanımızda olmanızı bekliyoruz. Sizler Oda ve Borsa olarak TOBB nezdinde itibarlı kurumlarsınız. Yaşadığımız mesleki sorunlarda her zaman sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Bu gün bizleri kabul ederek dinlediğiniz için meslektaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZTEKİN;”BORSA OLARAK YANINIZDAYIZ”.

Kayar’ın şahsında tüm meslek mensuplarının haftasını kutlayan Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Öztekin ise, muhasebecilik ve denetim mesleği mensuplarının özellikle vergi yükümlüleri ile devlet arasında köprü görevini üstlendiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Öztekin: ”Beklentileriniz de ve mesleki sorunlarınız da Borsa olarak yanınızdayız.  SMMMO yöneticilerine teşekkür ediyoruz.

Ahmet Naci KILAVUZ