6 Eylül 2018 Perşembe 15:31

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramının 96ıncı yıl dönümünü kutladı.

“ Özgürlük ve Bağımsızlığımızın, 96’ıncı Zafer Yılı Kutlu Olsun! ”
Kazım Yılmaz, ''Anadolu'nun düşmandan temizlenip Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna zemin hazırlayan 30 Ağustos Zafer bayramıyla ilgili, ‘Özgürlük ve Bağımsızlığımızın 96. Zafer Yılı’ kutlu Olsun” dedi.

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıl dönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yayımladı.

Birlik ve beraberliğin daha çok hissedildiği bu günlerde Zafer Bayramı'nın çok daha farklı bir anlam kazandığını belirten Yılmaz, “30 Ağustos Zaferi, Atatürk’ ün önderliğinde yüce Türk milletinin şanlı ordumuz ile birlikte yazdığı bir destandır. Türkün engin tarihi, insanlık âleminde kendisini farklı ve saygın kılan unutulmaz zaferlerle dolu olup, 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan büyük taarruz ve meydan muharebeleri sonucunda Anadolu toprakları sonsuza kadar Türk yurdu yapılmıştır“ dedi.

30 Ağustos’un kutsal vatan topraklarımızı kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı dünyaya ispatlayan önemli bir tarih olduğunun da altını çizen Yılmaz: “Dün olduğu gibi bugün de topraklarımıza göz dikenler gereken cevabı alacaktır. Bu düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve hayatlarını bu şanlı bağımsızlık mücadelesine vermiş aziz şehitlerimizi, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz" diye konuştu.

Ahmet Naci KILAVUZ
“ Özgürlük ve Bağımsızlığımızın, 96’ıncı Zafer Yılı Kutlu Olsun! ”