besttourbooking.com
Haberler
6 Aralık 2016 Salı 12:44

Çarşambada kurulması planlanan gıda ihtisas organize sanayi bölgesi, karma organize sanayi bölgesi olarak değiştirildiği açıklandı.

Osb, “ Karma Organize ” Olacak!
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret Borsası ile Çarşamba Belediye Başkanlığının 3 yıldır mücadele ettiği Organize Sanayi Bölgesi çalışmasıyla ilgili yeni gelişmeyi ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz açıkladı. Yılmaz yaptığı açıklamada:

Odamız, Borsamız ve Belediye Başkanlığımız ile birlikte çalıştığımız; Samsun Milletvekilimiz Sayın Fuat Köktaş'ın yakından takip ettiği, Çarşamba Şeker Fabrikasının özelleştirme idaresine devrinden sonra satış dışı bırakılan ( fabrika binası hariç ) 950 dönüm arazi üzerinde kurmayı planladığımız “Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi” , “Karma Organize Sanayi” olarak değiştirilmiştir. Süreç yakından takip edilmekte olup, en kısa zamanda müteşebbis heyet kurulma çalışmaları başlatılarak tüzel kişilik kazandırılacak ve çalışmalar hızlı bir şekilde devam edecektir.  Bu vesile ile yatırım yapacak işletmelerin gelişen ve değişen güzel ilçemiz Çarşamba'daki Karma Organize Sanayi Bölgesini de dikkate almaları önem arz etmektedir. Tüm üyelerimize ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunar, bölgemiz için hayırlı olmasını dileriz.

Ahmet Naci KILAVUZ
Osb, “ Karma Organize ” Olacak!
Osb, “ Karma Organize ” Olacak!
Osb, “ Karma Organize ” Olacak!