besttourbooking.com
Haberler
16 Şubat 2017 Perşembe 12:57

Dün hayatını kaybeden; Çarşambalı iş adamı ve eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarından Mahmut Semizoğlu için Oda önünde tören düzenlendi.

Mahmut Semizoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı!
Semizoğlu Oda’da ki törenin ardından Rıdvan Paşa Camiinde kılınan öğle namazından sonra Göğceli'deki Aile Kabristanlığı'nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

MAHMUT SEMİZOĞLU’NA ODA ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası’nın 1991 ile 1995 tarihleri arasında Yönetim Kurulu Başkanlığını ve 1995,2001 yılları arasında Meclis Başkanlığını yürüten, dün 69 yaşında hayatını kaybeden iş adamı Mahmut Semizoğlu için öğleden önce Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası önünde tören düzenlendi.  Odanın önüne naşı getirilen Semizoğlu, dualarla anıldı. Mahmut Semizoğlu için kısa bir konuşma yapan ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz, “ Kendisi Çarşambamızın değerli bir büyüğüydü. Aynı zamanda uzun yıllar Oda’da görev almış Başkanımızın vefatı bizleri derinden yaraladı. Kendisine Allah’tan rahmet acılı ailesine sabırlar diliyoruz” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası önünde yapılan törene;  Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Çarşamba CHP İlçe Başkanı Süleyman Bilici, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, ÇTB Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, ÇTS Meclis Başkanı Muharrem Yaralı, İş Adamı Mithat Yılmaz ile oda ve Borsa üyeleri-personeli,  çocukları Murat ve Mustafa Semizoğlu ile kardeşi Akif Semizoğlu katıldı. Törenin ardından Mahmut Semizoğlu omuzlara alınarak Rıdvan Paşa Camiine getirildi.

SEMİZOĞLU GÖĞCELİ'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Mahmut Semizoğlu,  Çarşamba Rıdvan Paşa Camii'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Çarşamba Göğceli'de ki Aile Kabristanlığı'nda toprağa verildi.  Cenaze Törenlerine;  CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin, Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Çarşamba CHP İlçe Başkanı Süleyman Bilici, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Samsun ADD Başkanı Dr. Işık Özkefeli, İş Adamı Mithat Yılmaz, ÇTB Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, ÇTS Meclis Başkanı Muharrem Yaralı ile oda ve Borsa üyeleri, çevre Oda/Borsa Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mahmut Semizoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı!
Mahmut Semizoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı!
Mahmut Semizoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı!
Mahmut Semizoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı!