5 Nisan 2016 Salı 11:48

Sayın Üyemiz;

Kobi Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı
KOSGEB tarafından, Geleneksel İmalat Sanayi KOBİ’lerinde Katma Değerin Artırılması amacıyla ilimizin de içinde olduğu Gelişmekte olan bölgelerde, geleneksel imalat sanayi KOBİ’lerinin ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin artırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla (1 Nisan-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında) teklif çağrısına çıkmıştır.

Proje destek Üst Limitleri 200.00,00 TL Hibe, 400.000,00TL Geri ödemeli Kredi dir. Teklif çağrısına ilişkin Proje Çağrısı Formu Ek’tedir.

Proje çağrısı ile ilgili Üyelerimizin bilgilendirilmesi ve azami katkının sağlanması amacıyla KOSGEB Samsun Müdürlüğü ile Müştereken bilgilendirme toplantısı tertip edilmiştir.

11 Nisan 2016 Pazartesi günü Saat:17.00’de Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı salonunda yapılacak bilgilendirme toplantısına bizzat katılmanızı yada ilgili personelinizi görevlendirmenizi rica ederim.

Kazım YILMAZ

Toplantının