22 Mart 2018 Perşembe 14:37

Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kazım YILMAZ, Regaip Kandili Mesajı Yayımladı.
Yılmaz, “Kandiller, insanları birbirine yaklaştıran, kalpleri yumuşatan, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştiren mukaddes zaman dilimleridir” dedi.

Kazım Yılmaz mesajında,  Üç Aylar’ın başlangıcı ve Ramazan ayının müjdecisi olan Regaib Kandili’ni yaşıyor olmanın huzur ve mutluluğunun yaşandığını belirterek, "Ramazan ayının müjdecisi ve üç ayların başlangıcı olan Recep ayına ve mübarek Regaip Kandili’ne hep birlikte erişmiş bulunuyoruz. Bu mübarek gecede muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın katlanarak artmasını ve kalplerin ortak bir duyguyla hep birlikte atmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle İslam âleminin ve hemşerilerimizin Regaib Kandili’ni tebrik ediyorum " dedi.