besttourbooking.com
Haberler
24 Kasım 2016 Perşembe 12:38

Borsa Başkanı Kazım Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kazım YILMAZ. ” Öğretmenlerimizi Sevgiyle, Saygıyla Selamlıyorum ” .
Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz mesajında, "Öğretmenler Günü vesilesiyle devletimizin ve milletimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinde en önemli temel olan değerli öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” dedi.

Öğretmenliğin yalnızca girilen dersler ile sınırlandırılamayacak önemli ve kutsal bir hayat mesleği olduğunu çok iyi bildiklerinin de altını çizen Yılmaz, “İnsanın yaşamında yer alan en iyi yerlerden biri de okuldur. Okul, öğrencilerin ikinci ailesi, öğretmenler ise ikinci anne ve babasıdırlar. Okumayı yazmayı, sayıları saymayı, güzel resim yapmayı öğrettikten sonra dini ve milli değerleri de bizlere benimsetip eğiten, daha sonra mesleklerimiz içinde bizleri yetiştiren öğretmenlerimizdir. Bu kutsal mesleği icra eden cefakâr-vefakâr öğretmenlerimizi sadece bir gün anmak değil her gün onlara gereken değeri ve saygıyı göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Borsa Başkanı Kazım Yılmaz mesajını şu sözlerle sürdürdü:

Cumhuriyet’le birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Başöğretmenlik" sıfatını kabul ettiği günün öğretmenlerimize ithaf edilmesi, öğretmenlerimize verilen büyük önemin göstergesi olmuştur. “Devletimizin ve Ülkenin çağdaşlaşmasında, ilerlemesinde ve demokrasinin gelişmesinde durmadan çalışan öğretmenlerimizin hak ettikleri koşullarda yaşamalarını ve çalışmalarını temenni ederek öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü’ kutluyorum.  Bu anlamlı günde, Şehit Öğretmenlerimizi, ebediyete göç etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, mesleğe yeni başlayacak öğretmenlerimize de başarılar diliyorum”.

Ahmet Naci KILAVUZ