26 Ocak 2016 Salı 11:20

ÇTSO ile ÇTBnin ortaklaşa kurduğu Çarşamba Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi, Kaymakam Caner Yıldızın da katıldığı programda, Ticaret Odasının Toplantı Salonunda, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına tanıtıldı.

Kalkınma Ofisi, Sivil Toplum Kuruluşlarına Tanıtıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Çarşamba Ticaret Odası (ÇTSO ) Başkanı Ahmet Yılmaz, “Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için kurduğumuz Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi kapılarını açmış,  sizler için çalışmalarına başlamıştır” dedi.  Tanıtım toplantılarının devam ettiğini de ifade eden Yılmaz, “Kalkınma Ofisi Ticaret Odası ile Borsa’nın ortak çalışmasıdır. Bu vesileyle Borsa Başkanımız Kazım Beye de ayrıca teşekkür ediyorum. Dilediği halde burada olamadı. Ama sizlere kendisinin selamlarını getirdim. Ofisimizden sislerinde haberdar olmasını ve kendi alanınızda oluşturabileceğiniz hangi projelere nasıl hibe ve destler verileceğini bilmenizi istiyoruz” ifadelerini kullanarak sözü kaymakam Yıldız’a bıraktı.

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız konuşmasına Kalkınma Ofisinin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek başladı. Çarşamba ilçesine kazandırılan bu ofis ile bugünün ve yarınının ilçe için parlak olacağına inandığını da vurgulayan Yıldız” Ticaret ve Sanayi Odamız ile Borsamız girişimcilere yeni yeni iş imkânları, projeler bulmak için çaba sarf ediyor” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Müdürü Ayfer İlhan ve Proje Mühendisi Sercan Yaşar, Proje Ofisi hakkında Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcilerine geniş bilgiler aktardı. Verilen bilgilerin ardından toplantı son buldu.

Ahmet Naci KILAVUZ
Kalkınma Ofisi, Sivil Toplum Kuruluşlarına Tanıtıldı.